Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Amersfoort

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Amersfoort

  Kantoorplanten in Amersfoort

  Ben je in Amersfoort op zoek naar kantoorplanten? StudioCentro is exclusief leverancier van mummieplanten, prachtige groene planten en mossen waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn geprepareerd, het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Wil je geen bezoek van een onderhoudsmedewerker? Mummieplanten hebben nooit onderhoud of water nodig, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten. Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons vul je het contactformulier in of je belt ons, wij komen graag naar Amersfoort.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Amersfoort graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  StudioCentro levert in Amersfoort een grote collectie kantoorplanten die bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  Deze makkelijk kamerplanten zijn in verschillende potten en in verschillende formaten leverbaar, eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. De mosringen leveren we in 3 formaten. Moswanden worden in Amersfoort in elk formaat naar wens gemaakt en ze zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Kantoorplanten zijn ook in Amersfoort essentieel blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden. Ze hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen en uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect op mensen te hebben:

  een ruimte met planten is aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amersfoort om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Amersfoort

  StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten, is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren in Amersfoort samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt met 5 jaar garantie geleverd en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap