Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Amstelveen

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Amstelveen

  Kantoorplanten in Amstelveen

  Wil je in Amstelveen geen onderhoudsmedewerker voor je planten over de vloer? StudioCentro levert mummieplanten, prachtige groene planten en mossen waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Mummieplanten zijn echte planten die geen licht of water meer nodig hebben, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten. Deze makkelijke kamerplanten zijn geprepareerd, vocht in de planten is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak vul je het contactformulier in of bel je ons, wij laten je graag alle mogelijkheden zien in Amstelveen.

  Dit is een interieur met een moswand en een gemummificeerde palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Amstelveen graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  StudioCentro beschikt over een grote collectie kantoorplanten, deze bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden. De mosringen leveren we in veel formaten. En een moswand wordt voor jou in elk formaat naar wens gemaakt. Wil je de akoestiek in je pand verbeteren? Moswanden zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  De makkelijke kamerplanten zijn in heel veel verschillende potten en in verschillende formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden.

  Je kunt de planten overal neerzetten, zelfs in een donkere ruimte. Mummieplanten hebben namelijk totaal geen licht nodig. En mummieplanten hebben geen water of andere verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Ze worden al meer dan 25 jaar door onze leverancier Hildering Groenkunst in Nederland geproduceerd.

  In Amstelveen zijn kantoorplanten onmisbaar in ieder interieur. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden die samen een test uitgevoerd hebben in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect te hebben:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en ze zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amstelveen om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amstelveen om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Amstelveen

  StudioCentro is exclusief dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent in Europa van mummieplanten en mummiemossen.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, ze worden met 5 jaar garantie geleverd en kunnen voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst in Amstelveen blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap