Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Amsterdam

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Amsterdam

  Kantoorplanten in Amsterdam

  Wil je in Amsterdam de makkelijkste kantoorplanten neerzetten? StudioCentro is exclusief leverancier van mummieplanten, prachtige groene planten en mossen die geen licht of water nodig hebben.

  Deze kamerplanten zijn geprepareerd, het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Wil je geen onderhoudsmedewerker over de vloer? Mummieplanten hebben totaal geen onderhoud nodig, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten. Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak in Amsterdam kan je ons bellen (0318-481149) of je vult het contactformulier in.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Amsterdam graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  Wil je planten in een donkere ruimte plaatsen? Dat kan! Mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Niemand met groene vingers beschikbaar? Geen probleem! Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten.

  Onze collectie kantoorplanten is groot en deze bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  Deze moswanden worden voor jou in Amsterdam in elk formaat naar wens gemaakt en ze zijn ook op akoestische panelen beschikbaar. En mosringen leveren we in veel verschillende formaten. De makkelijke kamerplanten zijn in heel veel potten en formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden.

  Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben samen een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Wat blijkt uit dit wetenschappelijk onderzoek? Kantoorplanten hebben 5 zeer gunstige effecten:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en ze zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amsterdam om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Amsterdam om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  StudioCentro in Amsterdam

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering. Een mummieplant of mummiemos wordt met 5 jaar garantie geleverd en kan in Amsterdam voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  StudioCentro is exclusief dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent in Europa van mummieplanten en mossen.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap