Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Apeldoorn

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Apeldoorn

  Kantoorplanten in Apeldoorn

  Wil je in Apeldoorn echte planten waar je totaal geen omkijken naar hebt? Nooit bezoek van een onderhoudsmedewerker? StudioCentro levert je de mooiste groene planten en mossen: mummieplanten. Dat zijn echte planten die geen licht of water nodig hebben, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn geprepareerd, het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit, natuurlijke stand, geur en kleur en hebben ze totaal geen onderhoud nodig.

  Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak in Apeldoorn vul je het contactformulier in of je belt ons, wij komen graag naar je toe om je wensen te bespreken.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Apeldoorn graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  Wil je planten neerzetten in een donkere ruimte? Dat kan nu want mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Ze worden al meer dan 25 jaar in Apeldoorn geproduceerd.

  StudioCentro heeft een grote collectie kantoorplanten beschikbaar, deze bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  De makkelijke kamerplanten zijn in heel veel verschillende potten en in verschillende formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. Ook de mosringen leveren we in veel formaten. Een moswand wordt voor jou in Apeldoorn in elk formaat naar wens gemaakt en ze zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Kantoorplanten zijn essentieel. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden die samen een test uitgevoerd hebben in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect te hebben:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en ze zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Apeldoorn om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Apeldoorn om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  StudioCentro in Apeldoorn

  StudioCentro is exclusief dealer van Hildering Groenkunst uit Apeldoorn, de producent van mummieplanten en mossen.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant of mummiemos wordt met 5 jaar garantie geleverd en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap