Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Arnhem

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Arnhem

  Kantoorplanten in Arnhem

  Ben je in Arnhem op zoek naar de mooiste en makkelijkste kantoorplanten? Wil je geen onderhoudsmedewerker op bezoek? StudioCentro levert mummieplanten, prachtige groene planten en mossen die totaal geen onderhoud nodig hebben.

  In mummieplanten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten.

  Wil je in Arnhem een kosteloze en vrijblijvende afspraak met ons maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons, wij komen graag naar je toe.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Arnhem graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Ideale kantoorplanten

  Mummieplanten zijn in Arnhem echt de ideale kantoorplanten: laag in gewicht dus makkelijk verplaatsbaar. Ze hebben geen daglicht nodig waardoor de planten op elke gewenste locatie geplaatst kunnen worden. Ze hebben geen water nodig dus is er veel keuze in plantenbakken. StudioCentro heeft eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden beschikbaar.

  Deze moswanden worden in elk formaat gemaakt en naar wens ook op akoestische panelen geleverd. We hebben bolmos in ringen met verschillende diameters in onze collectie. De makkelijke kamerplanten zijn in verschillende formaten leverbaar, eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden.

  Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd. De uitkomst daarvan is duidelijk, je kunt in Arnhem eigenlijk niet zonder kantoorplanten. Uit het wetenschappelijk onderzoek in kantoorpanden en zorginstellingen blijkt het volgende:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Arnhem om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Arnhem om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Arnhem

  StudioCentro is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent van mummieplanten in Europa.

  Interieurontwerper Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt met 5 jaar garantie geleverd en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Maak nu een afspraak, bel 0318-481149 of mail info@studiocentro.nl, dan zorgen wij ervoor dat jij in Arnhem binnenkort een interieur met mummieplanten hebt. De GroenStylistes van StudioCentro staan in de startblokken.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap