Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Barneveld

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Barneveld

  Kantoorplanten in Barneveld

  Kantoorplanten waar je totaal geen omkijken naar hebt? Dat kan! StudioCentro levert in Barneveld mummieplanten, prachtige groene planten en mossen die geen onderhoud nodig hebben.

  Wil je nooit een onderhoudsmedewerker voor je planten over de vloer?Mummieplanten hebben geen water of onderhoud meer nodig, het zijn daardoor de ideale planten. In de stelen van deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Onze groenstylistes informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden, we komen je in Barneveld graag adviseren.

  Dit is een interieur met een moswand en een gemummificeerde palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Barneveld graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  StudioCentro levert in Barneveld eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden. Mummieplanten zijn ideale kantoorplanten, door hun lage gewicht zijn ze ook zeer makkelijk verplaatsbaar. De planten kunnen op elke locatie geplaatst worden, ze hebben geen daglicht nodig. En doordat de planten geen water nodig hebben is er veel keuze in plantenbakken.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn in verschillende formaten leverbaar, eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. Mossen worden in ringen en wanden geleverd. De mosringen zijn in 3 formaten beschikbaar en de moswanden worden in elk formaat naar wens gemaakt. De wanden zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden blijkt dat kantoorplanten een belangrijke functie hebben. Er is een test uitgevoerd, o.a. in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit deze wetenschappelijk test blijkt dat planten een zeer gunstig effect hebben:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Barneveld om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Barneveld om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  StudioCentro in Barneveld

  StudioCentro is dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent van mummieplanten in Europa. Het adviesbureau van interieurontwerper Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseert samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, deze planten kunnen voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) in Barneveld als groenkunst bij je blijven staan. Alle mummieplanten worden door ons geleverd met 5 jaar garantie.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap