Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Gouda

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Gouda

  Kantoorplanten in Gouda

  StudioCentro is exclusief leverancier van mummieplanten, prachtige groene planten en mossen waar je totaal geen omkijken naar hebt. Ben je in Gouda op zoek naar kantoorplanten? Maak dan nu een kosteloze en vrijblijvende afspraak, vul het contactformulier in of bel ons, wij komen graag advies geven.

  Mummieplanten zijn de makkelijkste kamerplanten. Ze zijn namelijk geprepareerd, het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. En hebben ze geen water en licht nodig.

  Wil je nooit een onderhoudsmedewerker op bezoek voor je planten? Mummieplanten hebben totaal geen onderhoud nodig, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten.

  Dit is een interieur met een moswand en een gemummificeerde palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Gouda graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Grote collectie kantoorplanten

  StudioCentro levert in Gouda een grote collectie kantoorplanten die bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  Deze makkelijk kamerplanten zijn in verschillende potten en in verschillende formaten leverbaar, eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. De mosringen leveren we in 3 formaten. Moswanden worden in Gouda in elk formaat naar wens gemaakt. Wil je de akoestiek in je pand verbeteren? Onze moswanden zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Kantoorplanten zijn essentieel blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden. Ze hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen en uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect op mensen te hebben:

  een ruimte met planten is aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Gouda om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Gouda om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Gouda

  StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten, is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren in Gouda samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt met 5 jaar garantie geleverd en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap