Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Makkelijke kamerplanten

  • Home
  • /
  • Makkelijke kamerplanten

  Makkelijke kamerplanten: mummieplanten

  Dit is een interieur met een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Ben je op zoek naar makkelijke kamerplanten? Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Wij leveren je graag mummieplanten, prachtige groene planten waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Deze planten zijn geprepareerd, het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummieplanten hebben geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor dé makkelijke kamerplanten en kantoorplanten.

  StudioCentro levert planten die op maat zijn gemaakt in het atelier van onze producent Hildering Groenkunst. Deze specialist produceert al meer dan 25 jaar mummieplanten. Het materiaal van de planten komt uit de vrije natuur en wordt vervolgens in Apeldoorn gemummificeerd. Zo kan een gemummificeerde plant voor een lange periode (20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Gemummificeerde planten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale kamerplanten en kantoorplanten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  Dit is een interieur met Washingtonia palmen. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Eucalyptus boom. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Pittosporum. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met moswand een Washingtonia palm. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Het effect van planten

  Waarom zijn makkelijke kamerplanten en kantoorplanten in jouw interieur essentieel? Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect te hebben:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en men is meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Onze collectie makkelijke kamerplanten

  Je kan bij StudioCentro een keuze maken uit een grote collectie makkelijke kamerplanten en kantoorplanten. Deze bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  De planten zijn in veel verschillende potten en in verschillende formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden.

  De mosringen leveren we in 3 formaten. Moswanden worden in elk formaat naar wens gemaakt, deze zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Contact

  StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten, is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap