Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Mummieplanten

  • Home
  • /
  • Mummieplanten

  Mummieplanten: de sfeer van echt groen


  Onze mummieplanten worden al meer dan 25 jaar in Nederland geproduceerd. Het bladmateriaal van de planten komt uit de vrije natuur, deze bladeren worden geknipt en vervolgens door Hildering in Apeldoorn gemummificeerd. Mummieplanten zijn een duurzame investering, ze kunnen een lange periode (20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Donkere ruimte? Geen probleem, mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Mummieplanten hebben geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale planten. Echte planten die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Onze collectie


  Eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen en mossen zijn allen als mummieplant te leveren. Van de 2 palmen in onze collectie, de Washingtonia en de Phoenix, worden de bladeren in een palmkop verwerkt, zodat het een echte palm wordt. Eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd worden.

  De siergrassen zijn prachtige mummieplanten, deze gyneriumgrassen worden in Nederland in diverse afmetingen geprepareerd. Mos leveren we zowel in ringen (3 afmetingen beschikbaar) als in complete wanden. Een moswand maken we in alle gewenste vormen en afmetingen.

  Mummieplanten

  Mummieplanten

  Mummieplanten

  Mummieplanten

  Mummieplanten hebben een gunstig effect

  Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect op mensen te hebben:

  een ruimte met planten vindt men aantrekkelijker

  mensen hebben het minder vaak te warm of te koud

  ze zijn veel positiever gestemd en meer tevreden over hun eigen functioneren

  het ziekteverzuim daalt met een vijfde

  Groen advies


  StudioCentro is een creatief, groen interieuradviesbureau en exclusief dealer van Hildering Groenkunst.

  GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met Master of Interiordesign Marcel Degenhart en zijn vaste team van specialisten de mooiste interieurs met mummieplanten.

  De sfeer van echt groen: mummieplanten

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap