Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Nijmegen

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Nijmegen

  Kantoorplanten in Nijmegen

  In Nijmegen leveren we echte planten die totaal geen verzorging nodig hebben. Hoe kan dat?

  StudioCentro is exclusief leverancier van mummieplanten. Deze makkelijke kamerplanten zijn geprepareerd waardoor ze altijd zonder licht, water of onderhoud kunnen. Het vocht in de stelen is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  StudioCentro heeft een grote collectie kantoorplanten die bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden. Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak vul je het contactformulier in of je belt ons, wij geven je graag advies in Nijmegen.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Nijmegen graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Kantoorplanten: wetenschappelijk bewezen

  Wat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek? Kantoorplanten hebben een aantal zeer gunstige effecten. Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben samen een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Dit zijn hun bevindingen:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en ze zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Wil je wel planten maar geen onderhoudsmedewerker in Nijmegen over de vloer? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten. Wil je planten in een donkere ruimte plaatsen? Dat kan! Mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn in heel veel potten en formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. De moswanden worden in elk formaat naar wens gemaakt en ze zijn ook op akoestische panelen beschikbaar. En mosringen leveren we in veel verschillende formaten.

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Nijmegen om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Nijmegen om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Nijmegen

  StudioCentro is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent van mummieplanten in Europa.

  Interieurontwerper Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt geleverd met 5 jaar garantie en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) in Nijmegen als groenkunst bij je blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap