Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Soest

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Soest

  Kantoorplanten in Soest

  StudioCentro is in Soest exclusief leverancier van mummieplanten, echte planten die totaal geen verzorging nodig hebben.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn geprepareerd waardoor ze altijd zonder licht, water of onderhoud kunnen. Het vocht in de stelen is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Wij hebben een grote collectie kantoorplanten die bestaat uit eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden. Voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak vul je het contactformulier in of je belt ons, wij geven je in Soest graag groen advies.

  Dit is een interieur met een moswand en een gemummificeerde palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Soest graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Kantoorplanten: wetenschappelijk bewezen

  Wil je echte planten in je interieur? En geen onderhoudsmedewerker over de vloer in Soest? Mummieplanten hebben totaal geen verzorging nodig, het zijn daardoor de ideale kantoorplanten.

  Wil je planten in een donkere ruimte plaatsen? Dat kan! Mummieplanten hebben helemaal geen licht nodig.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn in heel veel potten en formaten leverbaar. Eucalyptus en palmen kunnen zelfs zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. De moswanden worden in elk formaat naar wens gemaakt en voor verbetering van de akoestiek in je pand zijn ze ook op akoestische panelen beschikbaar. De mosringen leveren we in veel verschillende formaten.

  Wat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek? Kantoorplanten hebben verschillende gunstige effecten. Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Dit zijn hun bevindingen:

  een ruimte met planten vinden mensen aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en ze zijn meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met gemummificeerd siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Soest om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Soest om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Soest

  StudioCentro is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent in Europa van mummieplanten.

  Interieurontwerper Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt geleverd met 5 jaar garantie en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) in Soest als groenkunst bij je blijven staan.

  De interieurontwerper van deze woonkamer is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van dit bedrijf is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze woning is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

  De interieurontwerper van deze kantine is StudioCentro, dé binnenhuisarchitect in Soest.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap