Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Kantoorplanten Utrecht

  • Home
  • /
  • Kantoorplanten Utrecht

  Kantoorplanten in Utrecht

  Ben je op zoek naar de mooiste en makkelijkste kantoorplanten? En wil je nooit een onderhoudsmedewerker op bezoek? StudioCentro levert in Utrecht mummieplanten, prachtige groene planten en mossen waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  Een mummieplant heeft geen licht of water meer nodig, het zijn daardoor niet alleen de mooiste maar ook de makkelijkste planten. In deze planten is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behouden ze hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

  Onze groenstylistes informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden, we komen graag kennismaken in Utrecht.

  Dit is een interieur met een moswand en een mummie palm. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je in Utrecht graag advies over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde boom. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze prachtige kantoorplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm. De GroenStyliste van StudioCentro maakt graag een afspraak met je om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een mummie moswand. De GroenStyliste van StudioCentro geeft je graag advies bij het plaatsen van een groene wand.

  Ideale kantoorplanten

  Mummieplanten zijn de ideale kantoorplanten, vanwege het lage gewicht zijn ze zeer makkelijk verplaatsbaar. De planten kunnen op elke locatie geplaatst worden, ze hebben geen daglicht nodig. En de planten hebben geen water nodig dus is er veel keuze in plantenbakken. StudioCentro levert in Utrecht eucalyptus, juniperus, pittosporum, palmen, grassen, mosringen en moswanden.

  Deze makkelijke kamerplanten zijn in verschillende formaten leverbaar, eucalyptus en palmen kunnen zo hoog geprepareerd worden dat ze ook als boom geleverd kunnen worden. Mossen worden in ringen en wanden geleverd. De mosringen zijn in 3 formaten beschikbaar en de moswanden worden in elk formaat naar wens gemaakt. De wanden zijn ook op akoestische panelen beschikbaar.

  Uit onderzoek van Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden blijken kantoorplanten essentieel. Ze hebben een test uitgevoerd, o.a. in kantoorpanden en zorginstellingen in Utrecht. Dit wetenschappelijk onderzoek maakt duidelijk dat planten een zeer gunstig effect op mensen hebben:

  een ruimte met planten vinden ze aantrekkelijker

  men heeft het minder vaak te warm of te koud

  mensen zijn positiever gestemd en meer tevreden over eigen functioneren

  ziekteverzuim daalt met 20 procent

  Dit is een interieur met mummie siergras, een prachtige kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Utrecht om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een gemummificeerde eucalyptus. De GroenStyliste van StudioCentro adviseert je graag over deze makkelijke kamerplanten.

  Dit is een interieur met een Washingtonia kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar Utrecht om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Dit is een interieur met een Phoenix palm, de ideale kantoorplant. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om deze makkelijke kamerplanten te plaatsen.

  Groenstyling in Utrecht

  StudioCentro is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst, de enige producent van mummieplanten in Europa.

  Interieurontwerper Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met een moswand, kantoorplanten en makkelijke kamerplanten.

  Gemummificeerde planten zijn een duurzame investering, een mummieplant wordt geleverd met 5 jaar garantie en kan voor een lange periode (vaak 20 jaar of langer!) in Utrecht als groenkunst bij je blijven staan.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap