Bel ons 0318 – 48 11 49

  Wil je een afspraak maken?

  Een gesprek over de mogelijkheden van mummieplanten en -mossen in jouw interieur is geheel vrijblijvend. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.  Moswand

  Moswand als Groenkunst

  Dit is een interieur met een moswand. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om een mummie moswand te plaatsen.

  Ben je op zoek naar een moswand? Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Wij leveren je graag een mummie moswand, een prachtige groene wand waar je totaal geen omkijken naar hebt.

  In het mos is vocht vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Zo behoudt het zijn flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur. Mummiemos heeft geen licht of water meer nodig, het is daardoor niet alleen het mooiste maar ook het makkelijkste mos.

  StudioCentro installeert een moswand bij je die op maat is gemaakt in het atelier van onze producent Hildering Groenkunst. Deze specialist produceert al meer dan 25 jaar mummieplanten. Het materiaal van de planten komt uit de vrije natuur en wordt vervolgens in Apeldoorn gemummificeerd. Zo kan een gemummificeerde moswand voor een lange periode (20 jaar of langer!) als groenkunst bij je blijven staan.

  Donkere ruimte? Geen probleem, mummie mos heeft helemaal geen licht nodig. Ontbreken groene vingers? Gemummificeerd mos heeft totaal geen verzorging nodig, het zijn dus de ideale wanden. Echte moswanden die zo goed geprepareerd zijn dat ze jarenlang mooi blijven.

  Dit is een interieur met een moswand. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om een mummie moswand en palm te plaatsen.

  Dit is een interieur met een moswand. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om een mummie moswand met ringen te plaatsen.

  Dit is een interieur met een moswand. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om een mummie moswand toilet signing te plaatsen.

  Dit is een interieur met een moswand. De GroenStyliste van StudioCentro komt graag naar je toe om een mummie moswand te plaatsen.

  Gunstig effect van een moswand

  Wat kan een moswand voor jouw interieur doen? Wageningen Environmental Research en Onderzoeksinstituut Fytagoras uit Leiden hebben een test uitgevoerd in kantoorpanden en zorginstellingen. Uit dit wetenschappelijk onderzoek blijken planten een zeer gunstig effect op mensen te hebben:

  een ruimte met planten vindt men aantrekkelijker

  mensen hebben het minder vaak te warm of te koud

  ze zijn veel positiever gestemd en meer tevreden over hun eigen functioneren

  het ziekteverzuim daalt met een vijfde

  In alle vormen en maten

  We leveren platmos, bolmos of een combinatie van platmos en bolmos. Van dit gemummificeerd mos maken wij wanden, ringen (3 formaten beschikbaar), logo’s en bijvoorbeeld toilet signing. Een moswand is ook als akoestische oplossing beschikbaar.

  Contact

  StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten, is een groen interieuradviesbureau en dealer van Hildering Groenkunst.

  Master of Interiordesign Marcel Degenhart en GroenStylistes Annemiek Schopping en Floranne Degenhart realiseren samen met een vast team van specialisten de mooiste interieurs met gemummificeerd mos en makkelijke kamerplanten.

   Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op:

   Naam (*)

   Emailadres (*)

   Telefoonnummer (*)

   Bericht

   captcha

   StudioCentro

   Van harte welkom bij StudioCentro, exclusief leverancier van De Mooiste Planten. Planten zijn onmisbaar in ieder interieur. En het is altijd mogelijk om een mooi, sfeervol interieur te realiseren met planten. Maar dan wel met mummieplanten want dat zijn de enige echte planten die geen licht, water of verzorging nodig hebben.

   Contact

   Adres:Julianastraat 13, 6741 AT Lunteren Telefoon: 0318 – 48 11 49 E-mail:info@studiocentro.nl
   © Copyright 2020 - StudioCentro. Privacy | Sitemap